Placebo «Sleeping With Ghosts»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kaut jaunā «Placebo» albuma «Sleeping With Ghosts» oficiālā relīze ir tikai 24. marts, Rīgas mūzikas ierakstu veikalos tas jau iegādājams nedēļu iepriekš.

Placebo «Sleeping With Ghosts»

(Virgin)

8/12

Latvijā šīs grupas popularitāte ir visai augsta, pateicoties galvenokārt grupas koncertam Rīgā, kas pulcēja ne mazums pusaudžu vecuma fanu, kā arī tīņu kulta filmas «Cruel Intensions» skaņu celiņam, kas bruģēja grupai ceļu uz lielo mūzikas tirgu.

Grupa, kuras agrīno ierakstu vitalitāte patiešām ir augsta un neatpaliek no muzikāli līdzīgajiem (uzsveru – muzikāli) «The Wedding Present», ir atgriezusies ar jaunu materiālu albumā «Sleeping With Ghosts».

Tas ir «Placebo» ceturtais studijas ieraksts un, manuprāt, apliecina, ka grupa ir labā formā. Muzikāli Braiens Molko (Brian Molko) ar kolēģiem vairāk nodevušies elektroniskiem eksperimentiem un maksimāli pieslīpējuši skaņu un izpildījumu.

Placebo «Sleeping With Ghosts»
Placebo «Sleeping With Ghosts» Foto: Publicitātes foto

Albumu ievada smagnējs instrumentāls intro, kas pāriet vienā no potenciālajiem radio grāvējiem «English Summer Rain», kurā ritmiskā pulsācija, pateicoties nelieliem elektroniskiem efektiem, dod visai pareizu priekšstatu par to, kas albumā turpmāk sagaidāms. Arī nākamais skaņdarbs «This Picture» ir hits, ko varētu teikt par lielāko daļu ierakstā dzirdamo skaņdarbu.

Jāatzīst, ka «Placebo» ir izdevuši kvalitatīvu rokmūzikas ierakstu, par kura komerciālajiem panākumiem un grupas fanu atsaucību es nešaubos.

Izdošanas datums 01.04.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu