Tord Gustavsen Trio "Changing Places"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tords Gustavsens ir norvēģu pianists, kurš pēdējos gados darbojies vairākos džeza mūzikas projektos un guvis vērā ņemamus panākumus kā solomākslinieks.

Tord Gustavsen Trio "Changing Places" (ECM) 10/12

"Changing Places", kurā iekļautas 13 kompozīcijas, ir autora debijas soloieraksts, ko izdod prestižā ierakstu izdevniecība "ECM".

Gustavsena izveidotajā trio muzicē arī basģitārists Harald Johnsen un Jarle Vespestad, kas atbild par sitamajiem instrumentiem un ir pazīstams arī eksperimentālās mūzikas klausītājiem kā projektu Supersilent (Supersilent jaunā albuma "6" recenziju lasiet turpmākajos apskatos) un Motorpsycho dalībnieks.

Mūziķa galvenās muzikālās ietekmes ir cool jazz, karību, skandināvu etniskā mūzika, gospel, kas rezultātā saplūst vienotā mūzikas valodā un rada vieglu, sentimentālu džeza mūzikas ierakstu, kas varētu kalpot gan kā labs fons, lasot kādu daiļliteratūras darbu, gan kā materiāls, kurā ieklausīties un atrast sev daudz ko interesantu.

Izdošanas datums 27.01.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu