Mi Ami "Watersports"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

16. maijā plkst. 00 Rīgas Mākslas telpas skatuvi dārdinās ekspresīvs psihedēliskās mūzikas trio no ASV "Mi Ami".

Mi Ami "Watersports"

(Quarterstick)

8/12

Afro, dub un pankmūzikas iedvesmotā Sanfrancisko grupa Mi Ami līdzās tādai grupai kā "Telepathe" tiek dēvēta par jauna deju mūzikas stila pionieriem. Tiesa, Mi Ami izteiksmes līdzekļi ir daudz psihedēliskāki un dinamiskāki - ķērcošs falseta vokāls, spurainas ģitāras, asi bungu šķīvji un perkusijas.

Mi Ami "Watersports"
Mi Ami "Watersports" Foto: Publicitātes foto

Grupas divi dalībnieki nāk no savulaik atzītās grupas Black Eyes (Daniels Martins Makkormiks (Daniel Martin-McCormick) - vokāli un ģitāras, Jākobs Longs (Jacob Long) - bass), trešais ir bundzinieks Deimons Palermo. Mi Ami ir pārņēmuši Black Eyes konvulsīvo enerģiju un ķērienu uz to slavenajiem priekšnesumiem, bet virza iepriešējās grupas mūziku ēteriskākā un personiskākā virzienā. 2009. gada sākumā tika izdots viņu singls "Echononecho" un albums "Watersports".

Kā stāsta aculiecinieki, grupa dzīvajos koncertos ir varens spēks (skat. video), tiesa, studijas ierakstā baudīt Makkormika kviecošo, spiedzošo, spalgo vokālu varbūt spēj tikai īpaši uztrenēts ausu pāris.

Grupa ierakstos plaši izmanto reverbratoru efektus, klājot to gan uz balss, gan sitamajiem instrumentiem, šādā veidā it kā nedaudz mīkstinot griezīgo un aso skanējumu. Protams, šajā platē agresīvus skaņdarbus nomaina klusinātas, falsetā dziedātas atkāpes ("Pressure", "White Wife"), taču kopumā ieraksts nedod klausītajam atlaides.

Izdošanas datums - 17.02.2009.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu