TVNET Desmitgades albumi: Nr. 19 (30)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī "TVNET Mūzika" pievienojas pasaules mūzikas klausītāju centieniem apkopot aizejošā gadu desmita labākos mūzikas ierakstus un katru dienu piedāvās nelielu ieskatu, TVNET Mūzika (J.Žildes personā) prāt, desmitgades top20 albumos. Sākot ar 20. un beidzot ar 1.vietu decembra beigās.

Vakar (1.decembrī) jūs iepazīstināju ar TVNET Desmitgades , kā arī divos vārdos izskaidroju topa veidošanas principus. Tādēļ, bez gariem ievadiem, turpinām ar vietu numur 19!

Nr.19 Kings of Leon "A-ha Shake Heartbreak" (2004) (RCA)

Kings Of Leon ir izteikta šā gadu desmita grupa - puišu debijas albums () datējams ar 2003.gadu, savukārt mūzikas olimpa iekarošana ar pagājušo un arī šo gadu albuma "Only By The Night" veidolā.

Reti kurš iebildīs, ja teikšu, ka Kings Of Leon šobrīd ir populārākā jaunā rokgrupa pasaulē.

Kings of Leon "A-ha Shake Heartbreak"
Kings of Leon "A-ha Shake Heartbreak" Foto: Publicitātes foto

Grupas otrais albums "A-ha Shake Heartbreak" ir uzabota debijas albuma versija, kas vēl nav atšķaidīta ar komerciālizēto stadionu skaņu, kas dzirdama pēdējos divos albumos . Paši mūziķi atzīst, ka ieraksta laikā klausījušies visdažādāko mūziku - sākot no klasiskā "rhythm and blues", hiphopa un tādu grupu kā "Talking Heads" daiļrades, kas ietekmējis ierakstu sesiju. Dziesmu teksti radušies grupas pusotru gadu ilgajā koncertturnejā.

"Dziesmas ir ļoti dažādas," tā vēl toreiz garmatainais vokālists Kalebs Folovils (Caleb Followill). "Mēs rakstījām par tādām lietām, ko ikdienā bieži vien noklusējam, par ko nerunājam. Tās ir dziesmas par kautiņiem, mīlestību, slepkavībām, seksu ... par jebko."

Tie, kas tomēr nav pazīstami ar šiem puišiem, īsumā atgādinu - Kings Of Leon ir trīs brāļi un brālēns, auguši mācītāja ģimenē, kas kopā ar ģimeni ceļojis pa ASV Dienvidiem, sludinādams to Kungu un likdams dēliem klausīties veco 1970. gadu roku. Kad ģimene pārcēlusies uz pastāvīgu dzīvesvietu Nešvilā, puiši, pieaicinādami brālēnu, izveidoja grupu, ko nodēvēja sava tēva vārdā – "Kings Of Leon".

Albums visā pasaulē pārdots 1 miljona eksemplāros.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu