The Strokes "Room On Fire" (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja debijas albuma "Is This It" materiāls tika atlasīts no vairāk kā 30 dziesmām, tad šoreiz "The Strokes" strādājuši pēc principa, ka katrai jaunai dziesmai jābūt labākai par iepriekšējo, tādējādi ierakstot 11 jaunus skaņdarbus.

The Strokes "Room On Fire"

(RCA)

10/12

Nedaudz vairāk kā pirms diviem gadiem katram mūzikas cienītājam uz lūpām bija jautājums: „Kas labāks - Strokes vai White Stripes?”. Toreiz biju Strokes cienītāju nometnē, tomēr šo divu gadu laikā rokmūzikas seja dažādos medijos ir pamatīgi mainījusies – Jet, Datsuns, Kings Of Leon ir tikai daži no vārdiem, kuru panākumus bruģēja gan The Strokes gan The White Stripes. Tāpēc atliek secināt, ka tieši šīs abas grupas pašlaik ir kustības karognesēji.

Manas simpātijas pret The Strokes nav mainījušās arī šodien un, par laimi, to apliecina arī grupas jaunākais studijas darbs "Room On Fire". Tas ne ar ko daudz neatšķiras no sava sensacionālā priekšgājēja "Is This It", tomēr izteikts kvalitatīvs lēciens nav vērojams.

The Strokes "Room On Fire"
The Strokes "Room On Fire" Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums: 21.10.2003.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu