Johnny Marr and The Healers «Boomslang»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2002. gadā ar soloalbumiem atzīmējās vairāki prominenti dažādu populāru britu grupu ģitāristi, piemēram, Greiems Koksons (Graham Coxon) (Blur), Džons Skvairs (John Squire) (The Stone Roses), kuru ieraksti, diemžēl nespēja (tas tikai normāli) līdzināties minēto grupu skaņas un satura kvalitātei.

Johnny Marr and The Healers «Boomslang»

(iMusic)

5/12

Diemžēl līdzīgs liktenis piemeklējis leģendārās 1980. gadu Mančestras grupas «The Smiths» ģitāristu un komponistu Džoniju Marru (Johnny Marr).

13 gadus viņš spēja atturēties no šāda soļa, piedalīdamies vairākos projektos, no kuriem zināmākais ir «Electronic», piedalījies neskaitāmos studijas ierakstos kopā ar «Oasis», Braienu Feriju (Brian Ferry), Beku (Beck), «Talking Heads», «Pet Shop Boys», «New Order» u.c. kā sesiju ģitārists.

Marra izveidotā grupa, kura tiek dēvēta par «Johnny Marr and The Healers», patiesībā mums piedāvā novecojušu, kaut, jāatzīst, kvalitatīvu Mančestras roku. Pirmās asociācijas rodas ar «Hurricane #1», «The Charlatans» un «Ride», pie bungu komplekta muzicē ex-Beatles Ringo Stāra (Ringo Star) dēls Zeks Stārkijs (Zak Starkey) un basģitāru spēlē ex-Kula Shaker dalībnieks Alonza Bevan. Pie mikrofona stājies pats Marrs.

«Boomslang»
«Boomslang» Foto: Publicitātes foto

Marrs kā dziesmu vārdu autors, manuprāt, ir mazliet primitīvs: «You are the magic/You make it easy/You make it easy/So easy to be me». Protams, pietrūkst bijušā kolēģa Moriseja (Morrissey) tekstu dziļuma un metaforu.

Izdošanas datums: 04.02.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu