Clinic «Walking with Thee»

Jānis Žilde
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no britu salu pēdējā laika interesantākajām un, skanējuma ziņā, savdabīgākajām grupām ir «Clinic». Interesanti, ka «Clinic» izveidojusies muzikālām tradīcijām bagātajā Liverpūles pilsētā, starp citu, tur pat kur vēl viena šā gada britu sensācija «The Coral».

Clinic «Walking with Thee»

(Domino)

10/12

«Clinic» darbojas jau kopš 1997. gada un ātri ieguva britu radio dīdžeja Džona Pīla (John Peel) ievērību. Seko vairāki veiksmīgi singli un debijas albums 2000. gadā «Internal Wrangler». Tam seko koncertu sērija ar slavenajiem «Radiohead» un 2002. gada sākumā izdotais grupas otrais studijas ieraksts.

«Walking with Thee» skanējumu veido taustiņinstrumentu, ģitāras un nenosakāmas izcelsmes pūšamais instruments, ko papildina solista nedaudz trīsošais falsets.

Pie albuma producēšanas viltībām var pieskaitīt dažādās reverbrācijas izmantošana un askētiskais, vietām nedaudz trauslais, aranžējums.

Labākās dziesmas: «Harmony», «Come in to Our Room», «Mr. Moonlight» un «The Equalizer».

Izdošanas datums: 05.03.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu