Avril Lavigne "Under My Skin" (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms diviem gadiem pie tīņu popmūzikas apvāršņa parādījās kvalitatīvi jauna muzikāla parādība – 17 gadus jauna panku pusaudze no Kanādas Avrila Lavinja (Avril Lavigne), kuras pirmie singli iekaroja pasaules topu virsotnes.

Avril Lavigne "Under My Skin"

(Arista)

8/12

Šogad, kļuvusi vecāka un nedaudz pieredzējušāka, meitene atgriežas ar otru studijas veikumu "Under My Skin".

Protams, no mārketinga viedokļa Avrila ne ar ko neatšķiras no Britnijas, Kristinas vai Džesikas, taču muzikāli tas ir savdabīgs pagrieziens tā dēvētās alternatīvās mūzikas virzienā - termins, kas pēdējos gados ir ieguvis savu specifisku komerciālu nokrāsu. Muzikāli dziedātājas daiļradi būtiski ietekmējusi tautiete Alanisa Morisete, kuras vokālā tradīcija zināmā mērā sasaucas ar Avrilas dziedājumu. Pavadījuma ziņā albums ir nedaudz smagāks, diemžēl platē pietrūkst tādu vitālu tīņu grāvēju kā "Sk8er Boi" vai "Complicated", nospiedošu sajūtu atstāj arī vienveidīgais ģitāras tembrs un klišeju pilnie dziesmu uzbūves principi.

Albuma pirmais singls ir liriskais "Don’t Tell Me", kas jau iemantojis ievērojamu rotāciju radio un TV. Manuprāt, izteikts favorīts otrajam singlam ir "Together", kura galvenais āķis ir spēcīgais un melodiskais piedziedājums. Diemžēl albuma turpinājumā nav atrodami izteikti spilgti skaņdarbi, ja nu vienīgi dinamiskākais un roķīgākais ieraksta treks „He Wasn’t”: „This is when I start to bite my nails/And clean my room when all else fails”.

Avril Lavigne "Under My Skin"
Avril Lavigne "Under My Skin" Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums 25.05.2004.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu