DJ Cam "Soulshine"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dj Cam skaņdarbs "Summer in Paris", kurā dzirdama dziedātājas Anggun patīkamā balss, ir ļoti iecienīts televīzijas kanālā "Fashion TV" kā muzikālais fons.

DJ Cam "Soulshine" (Sony) 9/12

Manuprāt, viens no vasaras skaistākajiem skaņdarbiem viegli klausāmās salonmūzikas virziena ietvaros.

Dj Cam ir franču dīdžejs Laurent Daumail, kas pazīstams jau no 90. gadu sākuma, kad 1994. gadā debitēja ar pirmo ierakstu “Underground Vibes”. 2002. gadā izdotais “Soulshine” ir, manuprāt, pazudis starp komerciāli veiksmīgajiem un daudz populārākiem Gotan Project, Gabin u.tml. ierakstiem. Varbūt to var skaidrot ar šajā žanrā vēl nepieradināto hiphopa mūzikas izteikto klātbūtni. Kaut gan pasaulē šāda prakse jau pazīstama, ja atceramies kaut vai Guru Jazzmatazz projektus, kuros, pieaicinot dažādus populārus džeza un R&B mūzikas māksliniekus, tika gala rezultātā radīts interesants hiphopa kokteilis.

Arī šajā ierakstā vienā no skaņdarbiem pieaicināts Guru jeb Baldhead Slick. Īpaši skaista ir ieraksta otrā kompozīcija – muzikālā miniatūra "Welcome To Soulshine", kurā balss čuksti mijas ar rhodes piano dzidrajām skaņām.

Izdošanas datums 25.03.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu