Early Day Miners "Let Us Garlands Bring"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Early Day Miners 2001. gada debijas ieraksts "Placer Found" ir kļuvis par vienu no maniem iecienītākajiem šā žanra ierakstiem.

Early Day Miners "Let Us Garlands Bring" (Secretly Canadian) 11/12

Grupas skanējums atgādina kaut ko no Talk Talk, Mogwai un Bark Psychosis muzikālās estētikas, solista daniela Bērtona (Daniel Burton) balss, kas balansē starp čukstiem un pilnu balsi, ir viena no EDM mūzikas raksturīgākajām iezīmēm. Arī aranžējuma ziņā grupa strādā ar smalku izdomu.

Grupas otrais studijas veikums "Let Us Garlands Bring" aranžējuma ziņā ir bagātāks un pārdomātāks ieraksts, tomēr negribētu piekrist mūzikas kritiķiem, ka albums ir labāks par "Placer Found".

Grupa izveidojusies 1996. gadā un nāk no ASV, Indianas štata. Grupā ir četri cilvēki, no kuriem divi darbojas arī projektā Ativin. Grupa koncertē reti un savus ierakstus veic mājas studijā, man atliek vien apbrīnot izsmalcināto skanējumu.

Izdošanas datums: 07.05.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu