Cornelius «Point»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Cornelius, īstajā vārdā Keigo Ojamada (Keigo Oyamada) ir viena cilvēka projekts, kas būdams pats ģitārists, izmanto saviem muzikālajiem eksperimentiem arī elektroniskās mūzikas iespējas.

Cornelius «Point»

(Matador)

11/12

Ilgu laiku biju pārliecināts, ka Cornelius ir vairāku cilvēku grupa, tā vismaz izskatījās uz populārākā Cornelius albuma «Fantasma» vāciņa. Kā izrādījās, Ojamada pats bija nofotografēts vairākas reizes pie dažādiem mūzikas instrumentiem, arī muzikālā materiāla ziņā likās, ka tas ir veselas grupas skanējums.

Cornelius «Point»
Cornelius «Point» Foto: Publicitātes foto

Ja «Fantasma» savā ziņā varētu būt roka albums, kas atgādināja mazliet kaut ko no Šona Lenona (Sean Lennon) un The Beach Boys, tad pēdējais Cornelius ieraksts «Point» jau ir daudz «elektrizētāks». Neatņemama sastāvdaļa ir akustiskās un elektriskās ģitāras un to interesantais pielietojums, protams, arī japāņu valodā dziedātie teksti un Braiena Vilsona cienīgi daudzbalsīgie aranžējumi.

Izdošanas datums 22.01.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu