Travis «12 Memories» (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa, kuras debijas ieraksts «Good Feeling» tālajā 1997. gadā ne par ko tālejošu un perspektīvu neliecināja, šogad jau atzīmējas ar ceturto studijas darbu, kas līdzīgi kā «Travis» divi iepriekšējie diski, manuprāt, ir jau klasiska rokmūzikas vērtība.

Travis «12 Memories»

(Epic)

8/12

«12 Memories» sākas ar smeldzīgo «Quicksand» - «Take Me Away, Take Me Away...», kam seko ne mazāk melodiskais «Beautiful Occupation» un pirmais singls «Re-Offender». Seko neliela muzikāla atkāpe ar dažām liriskām kompozīcijām, līdz «Somewhere Else» atgriež klausītāju pie kārtējā hita, kurā skan patīkama akustiskā ģitāra, klavieres un ksilofons.

«Love Will Come Through» un «Mid-Life Crisis» īsti nepārliecina, rodas sajūta, ka šīs kompozīcijas varētu kalpot kā singlu b-puses. Arī ieraksta pēdējās kompozīcijas ir tradicionāls Travis, kas, no vienas puses, ir ļoti labi, bet, no otras, - nedaudz garlaicīgi.

Kopumā ieraksts ir nedaudz tumšāks nekā grupas iepriekšējie darbi, tomēr pietiekoši kvalitativs un interesants.

Travis «12 Memories»
Travis «12 Memories» Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums 13.10.2003.


Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu