Isobel Campbell (Belle & Sebastian) "Amorino" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādreizējā Belle and Sebastian čelliste un dziedātāja Izabela Kembela (Isobel Campbell) pēc trīs gadu pārtraukuma nāk klajā ar jaunu muzikālo materiālu "Amorino".

Isobel Campbell (Belle and Sebastian) "Amorino"  

(Instinct)  

8/12

Jau 1999. gadā māksliniece izmēģināja spēkus kā neatkarīga no Belle and Sebastian dziesmu autore, izveidojot jaunu muzikālo projektu The Gentle Waves. Grupa ar kolēģu atbalstu izdeva divus pilnos studijas ierakstus, no kuriem "Swansong for You", manuprāt, ir pat ļoti veiksmīgs.

Šoreiz Izabela Kembela izdod jaunu materiālu jau kā pilnvērtīga solomāksliniece un bez Belle and Sebastian līdzdalības. Ieraksts veikts "Abbey Road" studijā divu producentu Deiva Patersona (Dave Paterson) un Geoff Allen vadībā. Albumā izmantoti daudzi viesmūziķi – stīgu grupas, pūšamie instrumenti, duets ar skotu indīroka mākslinieku Eugene Kelly ("Time Is Just The Same"), ksilofoni, ērģelītes u.c. instrumenti.

Būtībā "Amorino" ir gluži tāds pats kā mākslinieces iepriekšējie ieraksti, ietekmes variē no Antonio Carlos Jobim ("The Breeze Whispered Your Name Mudd"), Burt Bacharach, Jimmy Webb, līdz franču 60, un 70, gadu estrādei, džezam un Nick Drake dziesmu aranžējumiem.

Tie, kuriem jaunais Belle and Sebastian "Dear Catastrophe Waitress" ir jau nedaudz apnicis, "Amorino" varētu kalpot kā labs un kvalitatīvs aizstājējs.

Izdošanas datums 07.10.2003.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu