Prefuse 73 "Security Screenings"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušogad tā arī neatradu vietu savās recenzijās Prefuse 73 "vokālajam" albumam "Surrounded By Silence", laikam jau nebiju īsti par to sajūsmā ...

Prefuse 73 "Security Screenings" (Warp) 10/12

"Surrounded By Silence" ierakstā viesojās vesela gūzma ar hiphopa un ne tikai māksliniekiem - Ghostface, Aesop Rock, Blonde Redhead, EL-P u.c., bet šogad Skots Herens (Scott Herren), plašāk pazīstams kā projekta Prefuse 73 autors, atgriežas ar sev raksturīgu izteikti instrumentālu elektronikas un hiphopa sakausējumu jaunajā platē "Security Screenings".

"Dievs svētī lidostu drošības sistēmu Amerikā un 30 valstu koalīciju "Coalition of the Willing", kas uzsver drošības pasākumus un teroristu saukšanu pie atbildības!" kādā intervijā par lidostu drošības drastiskajiem pasākumiem ironizē Herens. Jaunā plate, kas radusies no mākslinieka nemitīgās ceļošanas, intervijām un ar to saistīto stresu ir kā "pateicības dziesma" lidostu darbiniekiem.

Albumā tomēr ir dzirdami divi viesmākslinieki. Dziesmas, kuras sākotnēji tika paredzētas iepriekšējam albumam, šoreiz iekļautas šajā platē. "Creating Cyclical Headaches" ierakstā ir piedalījies slavenais elektroniskās mūzikas projekts Four Tet, un skaņdarbā "17 We Leave You in a Cloud of Thick Smoke and Sleep Outro" dzirdams grupas TV on the Radio solists Babatunde Adebimpe.

Albums iesākas ar kādu kinematogrāfisku semplu minūti garajā "The Letter P", līdz galveno varoņu romantiskais dialogs sagāžas kā kāršu namiņš frīdžeza bungu pavadībā. Ar "With Dirt And Two Texts" Herens saliek visu savās vietās un 40 minūšu garumā piedāvā teicamu instrumentālu un progresīvu hiphopu ar miljons sempliem pūrā. Apsveicama atgriešanās labākajā formā!

TVNET CD apskats:

Izdošanas datums 07.02.2006.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu