Hank Williams III "Lovesick, Broke & Driftin’"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Henks Viljams III (Hank Williams III) ir slavenās kantri mūzikas leģendas Henka Viljamsa (Hank Williams) mazdēls, kā arī populārā Henka Viljamsa Juniora (Hank Williams Jr) dēls

Hank Williams III "Lovesick, Broke & Driftin’" (Curb Records) 11/12

30 gadus vecais mākslinieks varēja droši baudīt savu senču slavas augļus un atrast sev kādu citu aizraušanos. Tomēr kantri mūzika Viljamsu asinīs, šķiet, rit jau no dzimšanas.

"Lovesick, Broke & Driftin’" ir dziedātāja otrais ieraksts, kopš 1997. gadā ierakstītā un divus gadus vēlāk izdotā "Risin Outlaw". Protams, viņš izklausās tieši kā viņa slavenais vectēvs, taču vienlaicīgi ieraksts ir pašpietiekams un saturiski un muzikāli pat līdzvērtīgs vecajam Viljamsam. No 13 albuma dziesmām viņš ir sarakstījis divpadsmit – "Atlantic City", ar ko ieraksts noslēdzas, ir Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) skaņdarbs.

Jaunībā izspēlējies dažādās pank grupās, Viljams ir muzikāli nobriedis un godam nes alt. country karogu, jo tieši viņš, manuprāt, ir vienojošais posms tradicionālās un mūsdienu kantri mūzikas žanrā.

Izdošanas datums 29.01.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu