50 Cent "Get Rich or Die Tryin’" (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no skandalozākajiem pēdējo gadu hiphopa mūzikas pārstāvjiem ir 50 Cent. Izbijis gangsteris (pārcietis deviņas šautas brūces), sēdējis cietumā u.tml.

50 Cent "Get Rich or Die Tryin’" (Interscope) 8/12

Mūzikas pasaulē viņa vārds pirmo reizi skaļāk izskanēja jau 1999. gadā ar dziesmu „How To Rob”, kad skarbus vārdus saņēma gan popdīva Meraija Kerija (Mariah Carey), gan skandalozais Bobijs Brauns (Bobby Brown) u.c., līdz ne mazāk skandalozais Eminems paraksta ar 50 Cent līgumu par ieraksta izdošanu savā ierakstu kompānijā "Shady Records".

Tie, kas cer saklausīt šajā ierakstā skaistus tandēmus ar Ashanti vai Kelly Rowland, būs vīlušies, tā vietā 50 Cent dzied par savu gangstera pagātni, zālīti, kuru lieto kā dūmenis u.tml.

Protams, rodas iespaids, ka mākslinieks vairāk līdzinās kādam mežonīgam dzīvniekam vai akmens laikmeta iemītniekam, tomēr apskaužama ir viņa „I Don’t Give a F...” attieksme. Daudzi mūzikas kritiķi mīl citēt pašu 50 Cent – vai nu viņš tiešām kļūs bagāts, vai arī nomirs mēģinot...

Izdošanas datums: 06.02.2003.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu