Shivaree "Who's Got Trouble" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trio "Shivaree", ko vada harismatiskā skaistule Ambrozia Pārslija (Ambrosia Parsley), plašāku popularitāti pagājušogad ieguva, pateicoties Kventina Tarantino filmas "Kill Bill 2" skaņu celiņam, kurā tika iekļauta "Shivaree" kompozīcija "Goodnight Moon". Šonedēļ nāk klajā grupas trešais studijas ieraksts.

Shivaree "Who''s Got Trouble"  

(Zoe)

9/12

Tiesa, singls "Goodnight Moon" (1999), pirms tas parādījās Tarantino filmā, jau kādu laiku tika redzēts arī kādā no Latvijas televīzijas kanāliem, taču mākslinieces ierakstu pārdošanas apjomi bija visai pieticīgi. Gaidāms, ka tieši šogad "Shivaree" varētu doties uzvaras gājienā, galu galā jaunajā platē ir atrodami visi priekšnosacījumi veiksmei mūzikas tirgū; "Goodnight Moon" klons dziesmā "I Close My Eyes" ir tradicionāli ieturēts alt. country vieglā ritmā ar burbuļojošu ģitāras tēmu un elegantu piedziedājumu. Aizgūstot kaut ko no Mazzy Star šarma, Šerilas Krovas pārliecības, Cowboy Junkies atturības, Ambrozia varētu kļūt par vienu no 2005. gada lielākajiem popmūzikas atklājumiem.

Ambrozia Pārslija, pateicoties muzikālajai vecmāmiņai, jau 13 gadu vecumā sniegusi savu pirmo koncertu kādā picērijā, vēlāk iepzinusies ar Toma Veitsa pianistu un kopā ar basģitāristu Deniju Makgafu dibināja "Shivaree" (nosaukums aizgūts, lasot soula dziedātāja Džeses Džeimsa biogrāfiju, - tas nozīmē "skaļa dzērāju serenāde").

Shivaree "Who''s Got Trouble"
Shivaree "Who''s Got Trouble" Foto: Publicitātes foto

Labākās dziesmas: "New Casablanca"; "I Close My Eyes".

Izdošanas datums 11.01.2005.


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu