The Game "The Documentary"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dr. Dre jaunais lolojums "The Game" šogad, visticamāk, kļūs par hiphopa subkultūras jauno mesiju, gluži kā pirms diviem gadiem 50 Cent. Arī BBC ekspertu prognozēs par gada jaunajiem atklājumiem šis 24 gadus vecais "gangsteris" ir izsēts ar 4. numuru.

The Game "The Documentary"

(Aftermath)

10/12

The Game jeb īstajā vārdā Džeikons Teilors (Jayceon Taylor) ir Amerikas rietumkrasta hiphopa jaunā cerība, blakus veterāniem Snoop Dogg, Dre, 2Pac šis ambiciozais mākslinieks seko "West Coast" labākajām tradīcijām.

Kāpēc gan ne? Jauno albumu producējuši teju vai visi top producenti: Dre (7 skaņdarbi), Eminems, Kanje Vests (Kanye West), Timbaland u.c.). Visai iespaidīgs ir arī viesmākslinieku saraksts - Eminems, Mary J Blige, Nate Dogg, 50Cent, Faith Evans un Busta Rhymes).

Džeikonam bijusi smaga un grūta bērnība (par to neviens nešaubās), pusaudža gados jauneklis ticis iesaistīts narkotiku tirdzniecības netīrajā biznesā, līdz tika piecreiz sašauts kādā no gangsteru ķīviņiem. Kopš 2001. gada viņš sācis nodarboties ar mūziku, līdz 2003. gadā viņa miksa kaseti izdzirdēja pats Dre. Seko piedāvājums ierakstīt albumu, kas beidzot šogad ieraudzījis dienas gaismu. Pats Teilors producentu un hiphopa leģendu Dre uzskata gluži vai par tēvu, par paraugu, blakus bērnības elkam - basketbolistam Maiklam Džordanam.

"Nevēlos nevienu aizvainot, bet es jūtu, kas šodien notiek hiphopā," stāsta Teilors. "Visi repo, bet rezultātā nepasaka neko sakarīgu. NWA, Biggie, 2Pac, Snoop un Jay-Z savulaik runāja par lietu, diemžēl Bigijs, Paks un Īzijs gāja bojā un tā bija traģēdija. Mēs gandrīz ļāvām repam izmirt, līdz mūs paglāba "Lielais Baltais" zēns Eminems, vēlāk arī 50Cent atmodināja panīkušo gangsteru kustību. Es jūtu, ka tagad pienākusi mana kārta..."

Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums 18.01.2005.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu