The Stills "Logic Will Brake Your heart"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienā no nedaudzajiem kabeļtelevīzijas piedāvātajiem mūzikas kanāliem pēdējā mēneša laikā īpaši uzcītīgi tiek reklamēts kāds jauns ieraksts – The Stills "Logic Will Brake Your Heart".

The Stills "Logic Will Brake Your heart"

(Vice/Atlantic)

8/12

Kaut arī tā izdošanas datums saistās ar 2003. gadu, tieši šogad ir paredzama mākslinieku lielā debija.

Negribētu atkal piesaukt dažādus rokmūzikas terminus, tāpat skaidrs, ka rokmūzika dejo riņķa deju – viss labais vecais tiek aizgūts, pārtaisīts, no jauna iesaiņots u.tml. Arī The Stills diemžēl nav radījuši kaut ko kvalitatīvi jaunu, vismaz tādu, ko es nebūtu dzirdējis jau agrāk. Tomēr viena būtiska lieta runā The Stills par labu, proti, viņi sarakstījuši tiešām labas dziesmas.

The Stills radušies Kanādā, Monreālā un drīz pārcēlušies uz Ņujorku, kur kopā ar Interpol un Yeah Yeah Yeah’s sāk spēlēt kopīgus koncertus. Manuprāt, The Stills ir vairāk New Order (īpaši "Changes Are No Good") un Echo And The Bunnyman nekā Joy Division jaunā inkarnācija, daudz līdzības rodas arī ar Mančestras trijotni The Doves. Solista Tima Flečera (Tim Fletcher) nedaudz piesmakušais vokāls citā muzikālajā kontekstā pat atgādinātu Braienu Adamsu (Brian Adams) vai Feeder, tomēr šoreiz šīs līdzības ir tikai ilustrējošas.

The Stills "Logic Will Brake Your Heart"
The Stills "Logic Will Brake Your Heart" Foto: Publicitātes foto

Diemžēl ieraksta pirmās četras dziesmas izrādās tās spēcīgākās un plates turpinājums ir tikai kā nenovēršama izskaņa, iespējams, tikai "Still In Love Song" uz brīdi atsvaidzina ieraksta sižetu, tomēr kopumā, manuprāt, "Logic Will Brake Your Heart" nedaudz pietrūkst krāsainības.

8/12 - nekas īpašs, bet kopumā pietiekoši labi.

Izdošanas datums 21.10.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu