Turin Brakes «Ether Song»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa, kuras debijas ieraksts nominēts gan «Brit Awards», gan prestižajai «Mercury» balvai, tā arī nav kļuvusi par lielo notikumu mūzikas industrijā.

Turin Brakes «Ether Song»

(Astralwerks)

9/12

«Turin Brakes» mūzika, iespējams, nav īsti piemērota lielajam mūzikas tirgum, kurā tik veiksmīgi iejutušies viņu kolēģi Coldplay un Badly Drawn Boy.

«Ether Song» ierakstīts trīs nedēļās Kalifornijā ar producentu Toniju Hoferu (Tony Hoffer). Pirmais singls, kas ņemts no albuma «Long Distance» ir, manuprāt, vairāk nekā daudzsološs un droši konkurē ar Radiohead «Karma Police», diemžēl izvairīties no salīdzinājumiem ar Radiohead nav iespējams, šķiet, paši «Turin Brakes» to arī nenoliedz. Jāmin, protams, arī Džefa Baklija (Jeff Buckley) ietekme, kā arī šajā albumā jūtamā aizraušanās ar Pink Floyd un Nīla Janga (Neil Young) daiļradi.

Kopumā «Ether Song» ne ar ko daudz neatšķiras no grupas pirmā ieraksta «The Optimist LP», līdz ar to plati nevarētu uzskatīt par soli atpakaļ, drīzāk tā varētu būt nopauzēšana pirms kaut kā jauna. Ceru, ka «Turin Brakes» nepiemeklēs Gomez, Embrace vai Oasis liktenis, kuru vienveidīgais muzicēšanas stils noveda pie sevis atkārtošanas un atspēlēšanas.

Izdošanas datums: 03.03.2003.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu