Ashanti «Concrete Rose» (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Paškronētā seksdīva Ašanti (Ashanti) laiž klajā jaunu studijas darbu «Concrete Rose», kurā turpina uzstāt, ka viņas «seksīgais stiliņš» šajā albumā izklausās daudz labāk nekā līdz šim.

Ashanti «Concrete Rose»

(Def Jam ) 6/12

Tas bija 2002. gads, kad Ašanti Duglasa jeb plašāk pazīstama kā vienkārši Ašanti iekaroja pasaules mūzikas topus. Dueti ar Ja Rule, Fat Joe un Notorious B.I.G ļāva dziedātājai laist klajā pašai savu skaņuplati. Jau pirmajā nedēļā Ašanti pārdeva pusmiljonu albuma kopiju, lielā mērā pateicoties singla «Foolish» panākumiem.

Pēc gada seko jauns tvarts (kompaktdisks), diemžēl arī jauni skandāli, kas saitīti ar Ašanti ierakstu izdevniecības «Murder Inc» pretlikumīgajām aktivitātēm (saistība ar narkotiku biznesu). Pēc salkana Ziemassvētku albuma izdošanas Ašanti piedāvā jaunu ierakstu «Concrete Rose».

Pie skaņu pults pogām atkal sēdies viens no hiphopa kardināliem un «Murder Inc» izveidotājiem - Ērvs Goti. Platē tradicionāli piedalās rejošais reperis Ja Rule, kā arī jaunais dziedātājs Loids. Diska ievadā dzirdamas Ašanti «seksīgās» elsas un komentāri par to, ka šis albums ir viņas labākais veikums, teksti esot daudz dziļāki un dvēseliskāki.

Kopumā «Concrete Rose» ir solīds r&b ieraksts, kas ieturēts vidējos tempos. Arī Latvijas radiostacijās jau nonācis viens no singliem «Only You», kas sākas ar savdabīgu ģitāras un sintezatora motīvu un pāriet dobjā bītā - manuprāt, viens no veiksmīgākajiem skaņdarbiem. Albuma finālā pievienots jau par hitu kļuvušais Ašanti, Ja Rule un R.Kelly trio «Wonderful», kas ir labs līdz brīdim, kad «ierejas» Ja Rule. Vairākas balādes albumā ir tiešām labā līmenī.

Izdošanas datums 17.01.2005.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu