The Gossip "Music for Men" (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Šis viesulis šogad nebūs apturams! Zinātāji to dēvē par ... "The Gossip"!

The Gossip "Music for Men"

(Columbia)

10/12

Visi, kas prognozēja, ka ar "Standing in the Way of Control" šis Portlendas feministu trio kļūs par kārtējo "viena hita" ansambli, smagi kļūdījušies. The Gossip ar eksplozīvo Betu Dito (Beth Ditto) priekšgalā šogad atgriežas ar savu pagaidām labāko studijas albumu "Music for Men".

Iespējams, ja 2007. gadā grupu kādā koncertā nebūtu redzējis leģendārais producents un "Columbia Records" līdzīpašnieks Riks Rubins (Rick Rubin), tad The Gossip karmiskie mezgli būtu sasējušies citās kombinācijās. Tieši Rubins paņēma The Gossip zem sava platā spārna un noproducēja grupas jauno albumu, pats vietām iespēlējot atsevišķas sintezatoru partijas.

Līdz ar Rubina piedalīšanos, protams, nav ne miņas no šķībām ģitārām un klibojoša bungu ritma, kas šur tur bija saklausāms grupas iepriekšējā albumā . "Music for Men" ir perfekts panka, fanka un popmūzikas kokteilis, kurā labas ir ne tikai jaunās dziesmas, Betas jaudīgā balss vai pati koncepcija, bet tehniski laba ir arī plates kopējā skaņa. Un nav tā, ka The Gossip zaudējuši savu nepieradinātību, Rubins to spējis saglabāt un pasniegt klausītājam pavisam citā kvalitātē.

Platē, manuprāt, ir vismaz divi "Standing in the Way of Control" jaudai līdzvērtīgi skaņdarbi - pirmais singls "Heavy Cross" (skat. video) un "Pop Goes the World" (skat. audio).

The Gossip "Music for Men"
The Gossip "Music for Men" Foto: Publicitātes foto

Protams, saturiski Beta turpina atklāti runāt par savu seksuālo orientāciju, par viendzimuma laulībām un sabiedrības aizspriedumiem, bet šoreiz tas viss tiek vēstīts inficējošu diskopanka/fanka ritmu pavadībā. Perfekts vasaras albums!

Izdošanas datums: 22.06.2009.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu