Black Affair "Pleasure Pressure Point" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Izskatās, ka reti kurš spēj pretoties 80. gadu elektromūzikas valdzinājumam.

Black Affair "Pleasure Pressure Point"

(V2)

10/12

Viens no Velsas pazīstamākajiem eksperimentētājiem Grafs Rīzs (Gruff Rhys), ko daudzi no mums pazīst kā Super Furry Animals līderi, gada sākumā atrādīja sevi jaunā ampluā, proti, kā daļu no elektropop projekta Neon Neon, bijušais Pulp dziedātājs Džārviss Kokers savulaik eksperimentēja ar 80. gadu skaņām projektā Relaxed Muscle, nerunājot jau par veselu jaunu mākslinieku armiju, kas savu radošo uzmanību fokusē uz 80. gadu bungmašīnu un sintezatoru inficējošajām skaņu iespējām. Šis 80. gadu mūzikas vīruss skāris vēl vienu 90. gadu britu mūzikas personāžu - The Beta Band galveno tēlu Stīvu Meisonu (Steve Mason).

Meisons kopš The Beta Band izjukšanas kādu laiku bija pazīstams kā King Biscuit Time, tika pat izdots viens šā projekta albums "Black Gold". Taču pirms diviem gadiem viņš paziņoja, ka pamet mūziku, un kādu laiku par Meisona radošajām aktivitātēm nekas nebija dzirdams.

Black Affair

Šo klusumu pārtraucis jaunais Meisona muzikālais projekts Black Affair, kurā mākslinieks īsteno savas R&B/electro ambīcijas. Nav jau gluži tā, ka Black Affair kardināli atšķirtos no King Biscuit Time vai The Beta Band, kā vienojošais elements jebkurā gadījumā ir Meisona savdabīgais, pusčukstošais dziedājums, analogie sintezatori, taču ar Black Affair Meisons atļāvies būt īpaši "popsīgs" - lielākā daļa dziesmu ir ritmiskas, melodiskas, ar potenciālu izdabāt plašam klausītāju lokam.

13 dziesmu platē Meisons sintezē R&B, Detroitas tehno, hiphopa elementus, vairākas kompozīcijas droši iederētos, piemēram, kādā no Depeche Mode, Garija Ņūmena vai Dead or Alive platēm.

Viens skaņdarbs ir neticami skaists - "Willshecome" (skat. audio).

Izdošanas datums - 28.07.2008.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu