Underworld "A Hundred Days Off"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Laikam daudziem "Underworld" saistās ar 90. gadu vidus britu kulta kino filmu “Trainspotting”. Tolaik “Born Slippy” bija viena no filmas centrālajām muzikālajām tēmām un padarīja "Underworld" vārdu slavenu visā pasaulē.

Underworld "A Hundred Days Off"

(V2)

9/12

Šķiet, ka 1996. gada albums "Second Toughest in the Infants" tā arī paliks nepārspēts, to diemžēl apliecina arī grupas jaunais veikums.

"A Hundred Days Off" patiešām, pirmoreiz klausoties, atstāj ļoti patīkamu iespaidu, tāds tas saglabājas arī pēc vairāku reižu klausīšanās, tomēr līdz pilnībai mazliet pietrūkst. Tas varbūt daļēji skaidrojams ar "Underworld" dalībnieka Darena Emersona aiziešanu – tieši ar viņa iesaistīšanos grupā 1992. gadā "Underworld" atrada savu panākuma formulu.

Pirmais singls no "A Hundred Days Off" ir hipnotiskais “Two Months Off”, kas piespiež dungot sev līdzi ...You bring light in, You bring light in... ... un tā visu dienu.

You bring light in, You bring light in...

Izdošanas datums 24.09.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu