Jennifer Lopez «Rebirth» (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no dārgākajām Holivudas aktrisēm Dženifera Lopeza turpina veiksmīgi darboties arī mūzikas pasaulē. Šonedēļ klajā nāk mākslinieces ceturtais studijas albums «Rebirth».

Jennifer Lopez «Rebirth»

(Sony)

3/12

Pēc 2002. gada salīdzinoši kvalitatīvā un interesantā albuma «This Is Me... Then» ar supergrāvēju «Jenny From The Block» centrā Dženija pārcietusi sāpīgu šķiršanos mīlas frontē - attiecību iziršanu ar aktieri Benu Afleku. Jaunajā platē dziedātāja rod mierinājumu lēnās un izteikti salkanās balādēs, vienu no kurām - visnebaudāmāko «(Can't Believe) This Is Me» - ar Lopezu kopradījis dīvas jaunais dzīvesbiedrs Marks Entonijs (Marc Anthony).

Patiesībā vienīgais vērtīgais jaunā albuma treks ir pirmais singls «Get Right» - to producējis tas pats vīrs Ričs Harisons (Rich Harrison), kas atbildīgs par Beyonce skaņdarbu «Crazy in Love». «Get Right» pamatā skan Maceo and the Macks saksofons no 1974. gada kompozīcijas «Soul Power». Citus skaņdarbus palīdzējuši noslīpēt Rodnijs Džerkins (Rodney «Darkchild» Jerkins) un Timbalands (Tim «Timbaland» Mosely). Iespējams, vīri šoreiz vienkārši nedaudz «nohalturējuši» - pārējais albuma materiāls ir izcili garlaicīgs un neinteresants.

Platē piedalās arī omulīgais hiphoperis Fat Joe («Hold You Down») un r&b censonis Fabolous. Izcili neveikls ir Lopezas eksperiments fankmūzikas lauciņā skaņdarbā «Whatever You Wanna Do». Manuprāt, viens no lielākajiem trūkumiem ir tas, ka Lopeza jaunajā albumā praktiski neizmanto ierastos latino mūzikas elementus, tā vietā piedāvājot stipri viduvējas kvalitātes r&b.

Jennifer Lopez "Rebirth"
Jennifer Lopez "Rebirth" Foto: Publicitātes foto

Blakus lieliskajam «Get Right» varētu izcelt saulaino un jauneklīgo «Still Around» un Dženetai Džeksonei līdzīgo «Cherr Pie». Atgādināšu, ka Dženifera savu karjeru sākusi tieši kā Dženetas Džeksones fona dejotāja.

Māksliniece savus muzikālos ierakstus ir pārdevusi pietiekoši daudz (35 miljoni), domāju, ka Dženiferas dabiskais šarms un seksualitāte turpinās viņas uzvaras gājienu, kaut filmas, kurās Lopeza piedalās, ir visnotaļ viduvējas romantiskas komēdijas un jaunā plate - acīmredzot tik vien kā formāla krustiņa ievilkšana lielajā mūzikas biznesa kartē.

Izdošanas datums 01.03.2005.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu