And You Will Know Us By The Trail Of Dead "Source Tags & Codes" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai piedod man visi "Queens of The Stone Age", "Supergrass", "Doves" vai "Coldplay" cienītāji, taču šā gada viens no labākajiem rokmūzikas albumiem, manuprāt, ir grupas "...And You Will Know Us By The Trail Of Dead" ieraksts "Source Tags & Codes".

50 Cent "Massacre"

(Interscope Records)

11/12

Šajā ierakstā ir viss, kas nepieciešams patiesi dzīvam rokenrolam - vitalitāte, naids, saturs, attieksme, muzikalitāte, koncepcija. Brīžiem grupa eksplodē līdzīgi jau neeksistējošajiem At The Drive In, muzikālās atkāpes atgādina kaut ko no Mogwai un Slint. AYWKUBTTOD veiksmīgi lieto stīgu aranžējumus, semplus un citas producēšanas viltības.

Grupa radusies 1994. gadā un pēc četriem gadiem laidusi klajā savu pirmo albumu, šis ir jau trešais un, manuprāt, spēcīgākais grupas ieraksts, kas iznācis jau lielākas ierakstu kompānijas paspārnē.

Atžīšos, ka pēdējā laikā biju jau zaudējis cerības sagaidīt rokmūzikas albumu, kas varētu kaut kā mani pārsteigt un uzrunāt, tas beidzot ir noticis, un "Source Tags & Codes" noteikti pavadīs manā kompaktdisku atskaņotājā daudzas stundas.

Izdošanas datums 26.02.2002.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu