The Upper Room "Other People's Problems" (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Braitonas četrinieks The Upper Room savaldzina... Britpops nevaid miris...

The Upper Room "Other People's Problems"

(Columbia)

 8/12

Mūzikas presē tiek minēts, ka šie jaunie zēni parakstījuši iespaidīgu līgumu ar "Sony", kad ierakstu kompānijas bosi redzējuši puišus kādā mēģinājumā. Zēniem nav bijis jāsaspringst ierakstīt demo, sniegt koncertus - vienkārši "lielie onkuļi" atnāca, ieraudzīja, viņiem iepatikās un darīts! 2004. gadā divreiz bez īpašiem panākumiem tika izdots viens un tas pats singls "All Over This Town", kas acīmredzami bija domāts kā loģisks Snow Patrol veiksmes formulas atdarinājums, taču pat ar trešo piegājienu (singls izdots 2005. gada janvārī trešo reizi!) panākumi bija niecīgi.

"Other People's Problems"
"Other People's Problems" Foto: Publicitātes foto

Ja godīgi, no vienas puses ir skaidrs "Sony" vīru domu gājiens - nopelnīt vieglu, ātru naudiņu, taču, šķiet, minētais "All Over This Town" (lai arī tīri laba dziesma) tomēr nebija īstais pavediens.

Pirms dažām nedēļām The Upper Room jaunākais singls "Black And White" nokļuva UK singlu topa 22. vietā, un šis skaņdarbs ir arī šā CD apskata galvenais vaininieks. "Black And White" 90. gadu britpopa sentiments, mazliet naivais teksts un fascinējošais piedziedājums man nelika mieru veselu nedēļu - kaut kas no The Stone Roses ģitāru arpedžijām, kaut kas no Suede skanējuma u.c. britpopa 90. gadu paraugiem.

I met her under a shelter We were hiding from the rain She was blowing bubbles And I''ll never feel the same Pain, pain, pain, pain, pain, pain I''ll miss you in a minute If you''ll only feel the same

Now it''s all black and white for me baby It''s all black and white for me now

Ja šis skaņdarbs tomēr izlauzīsies līdz klausītājiem (agri vai vēlu tam jānotiek), tad puišu debijas platē atrodami vēl daži potenciāli hitsingli, tiesa, ne tik satraucoši kā "Black And White", taču pietiekami solīdi - pusaudžu mīlas stāsts "Your Body" un liriskais "Never Come Back".

Īsumā: "The Upper Room" ir Alekss Milers (Alex Miller - vok. & ģit.), Džeimss Petinsons (James Pattinson - ģit.), Beu Bernards (Beau Barnard - bass) un Džons Bārnets (Jon Barnett - bungas). Puiši koncertējuši ar Hope of the States, Electric Soft Parade un Longview. Albums ierakstīts "Brixton’s Dairy" studijā ar Polu Šrederu (Paul Schroeder), kas savulaik strādājis ar "The Stone Roses".

Izdošanas datums 29.05.2006.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu