Simian "We Are Your Friends"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar pagājušā gada debijas albumu "Chemistry Is What We Are", britu mūzikas jaunā cerība Simian demonstrēja ļoti kvalitatīvu 60. un 70. gadu rokmūzikas sintēzi ar mūsdienām raksturīgu attieksmi.

Simian "We Are Your Friends" (Sanctuary) 8/12

Šogad grupas otrais albums ir solis tālāk, kurā mūziķi izmanto arī 80. un 90. gadiem raksturīgās elektroniskās mūzikas dekorācijas. “We Are Your Friends” ir, manuprāt, viens no interesantākajiem britu mūzikas ierakstiem pēdējā laikā, muzikālās asociācijas rodas ar Beta Band un Supergrass, kaut kur pa vidu starp Beta Band eksperimentiem un Supergrass vitalitāti.

Paši Simian dēvē šo plati par popmūzikas ierakstu, kam varētu daļēji arī piekrist, gandrīz visas dziesmas ir melodiskas un lipīgas. Īpaši varētu izcelt albuma ievadskaņdarbu “La Breeze”.

“We Are Your Friends” ir albums, kas, visticamāk, neieies britu mūzikas zelta fondā, taču pietiekoši kvalitatīvs, lai kādu laiku pastāvētu mūzikas atskaņotājā blakus The Coral un The Streets ierakstiem.

Izdošanas datums 29.10.2005.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu