Richard Hawley «Truelove's Gutter» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Klāt rudens un klāt jauns «Šefīldas Roja Orbisona» - Ričarda Haulija (Richard Hawley) skaņu ieraksts «Truelove's Gutter».

Richard Hawley «Truelove's Gutter»

(Mute)

10/12

Esmu bezspēcīgs Haulija samtainās balss un sapņainās mūzikas (īpaši ģitāras) priekšā, jebkurš no Haulija studijas albumiem manām ausīm ir kā saldais ēdiens. Gan 2007.gada «Lady’s Bridge», gan 2005. gada plate, gan paši agrīnie studijas albumi un EP.

Jaunais «Truelove's Gutter» atšķirībā no iepriekšējiem darbiem ir vēl lēnāks, vēl apcerīgāks. Tajā iekļautas tikai astoņas jaunas dziesmas, taču plates kopējā hronometrāža pārsniedz 50 minūtes. Divi skaņdarbi albumā ir izstiepti līdz 10 minūtēm, kas muzikāli arī vienīgais iespējamais albuma mīnuss, proti, izstieptās instrumentālās daļas nav īsti pamatotas ... to droši varēja arī nebūt un plate no tā neko nezaudētu.

Ričards Haulijs
Ričards Haulijs Foto: Publicitātes foto

Kā atklājis pats Haulijs, «Truelove's Gutter» ir «tumšākais» viņa ieraksts, tas saistīts ar «tumšām» lappusēm viņa paša dzīvē. Par to liecina arī skaistais un līdz kaulam smeldzīgais pirmais singls «For Your Lover, Give Some Time» (skat. audio).

«It was your birthday yesterday I gave a gift that almost took your breath away But to be honest I nearly left it on the train For your lover give some time»

Muzikāli Haulijs ierakstā izmantojis vairākus jaunus skaņas avotus - ambientu, vibrējošu instrumentu «Waterphone» (wikipedia skaidro sīkāk ), kā arī tradicionālos stīgu aranžējumus un dažādu veidu elektriskās ģitāras.

Vienkārši skaisti!

Izdošanas datums - 21.09.2009.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu