Tegan and Sara «Sainthood» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Kanādiešu dvīņumāsas «Tegan and Sara» šonedēļ laiž klajā savu sesto studijas albumu «Sainthood».

Tegan and Sara «Sainthood»

(Sire / Wea)

9/12

Jaunais meiteņu albums seko lieliskajam 2007.gada Tegan & Sara - The Cure un ir pirmais, kurā abas māsas kopīgi sarakstījušas divas dziesmas (albuma galaversijā iekļauta tikai viena «Paperback Head»). Pirms tam Tīgena Reina un Sāra Kīrstena katra atsevišķi strādāja ar savām dziesmām (Tegana dzīvo Vankūverā, bet Sāra Monreālā). Albuma nosaukums aizgūts no Leonarda Koena (Leonard Cohen) dziesmas «Came So Far For Beauty».

Tegan and Sara "Sainthood"
Tegan and Sara "Sainthood" Foto: Publicitātes foto

Arī šo plati, gluži kā «The Con» producējis un ausij ļoti tīkamu darījis «Death Cab for Cutie» ģitārists Kriss Valla (Christopher Walla).

«Sainthood» nedodas rokās ar pirmo noklausīšanās reizi, bet līdzīgas sajūtas man bija, klausoties meiteņu iepriekšējo plati, no kuras «Back In Your Head» kļuva par vienu no maniem mīļākajiem gada singliem. Šim albumam nepieciešams laiks.

Arī jaunajā platē pēc atkārtotām klausīšanās reizēm esmu atradis divus ļoti, ļoti labus skaņdarbus - pirmais no tiem Sāras sacerētais «On Directing», otrs - Tīgenas «The Cure» (skat. audio). Kāpēc kā albuma pirmais singls izvēlēts salīdzinoši blāvais, «metriskais» (grupa «Metric») «Hell», man nav skaidrs.

Muzikāli plate ir labskanīgs, tradicionāls indie pop, kurš teicami producēts un kur gandrīz katra dziesma šķiet savā vietā.

Izdošanas datums - 27.10.2009.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu