Dizzee Rascal «Showtime»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lieki teikt, ka britu hiphop/garage/grime skatuve sen ir nostājusies amerikāņu «šķidrajam» un bezsaturīgajam repam avangardā, jāmin kaut vai Maiks Skiners a.k.a The Streets, kas hiphopa estētiku pacēlis gluži jaunos augstumos.

Dizzee Rascal «Showtime»

(XL Recordings)

10/12

Arī jaunais Dilans Milss jeb Dizzee Rascal pirms gada sacēla pamatīgu ažiotāžu ar debijas albumu, taču pateicoties Dizzee Rascal un The Streets panākumiem, šis mūzikas žanrs piedzīvo pieklājīgu uzrāvienu – sākot no komerciāli orientētiem Mysteeq un Estelle, beidzot ar Shystie.

Pēc slavētā debijas albuma likmes bija kļuvušas augstas, pirms astoņiem mēnešiem plate izdota arī ASV un jau iekļuvusi «Shortlist» balvas nomināciju sarakstā. Daudzi Dizija cienītāji bija patiesi norūpējušies, kad mākslinieks paziņoja, ka gribētu sadarboties ar amerikāņu šā brīža top producentu Kanje Vestu (Kanye West), taču jauno studijas darbu Dizijs atkal producējis pats.

Pirmais singls «Stand Up Tall» izkliedē visas šaubas, arī kopējais albuma materiāls ir izdevies. Šeit atrodami tie paši datorspēlīšu bīti, daži sempli, tekstos mākslinieks pievēršas savam jaunajam slavenības statusam.

Izdošanas datums 14.09.2004.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu