The Streets «Original Pirate Material»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Varētu būt, ka «Original Pirate Material» pastāsta par ierindas jaunieša ikdienu Lielbritānijā vairāk nekā jebkurš cits albums kopš «The Sex Pistols» «Never Mind the Bollocks».

The Streets «Original Pirate Material»

(Groove)

12/12

Tieši šādas slavas dziesmas tiek adresētas projektam The Streets, kas patiesībā ir tikai viens cilvēks – 22 gadus vecais Maiks Skiners (Mike Skinner). Pašam sev par lielu pārsteigumu jāatzīst, ka jau ilgāku laiku šis kompaktdisks bieži nokļūst arī manā disku atskaņotājā.

Līdzīgi kā Džeimsa Džoisa darbs «Ūliss» ir galvenā varoņa vienas diennakts atstāsts, The Streets paveic kaut ko līdzīgu, vēstot par vienkārša jaunieša dienas gaitu – alkohols, narkotikas, anekdotes, datorspēles, vardarbība, «klubošanās» un cita veida pulcēšanās aktivitātes. Tas viss tiek stāstīts tikai ar izteiktu britu salām raksturīgu akcentu, kas padara šo albumu divkārši pievilcīgu.

Ska, dub, house, drum and bass, hiphops un UK garage ir stili, kurus var saklausīt šajā albumā. Kritiķu atzinību The Streets ir ieguvuši arī ar nomināciju prestižajai «Mercury» balvai.

Izdošanas datums 22.10.2002.

«Original Pirate Material»
«Original Pirate Material» Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu