TVNET Desmitgades albumi: Nr. 14

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«TVNET Mūzika» pievienojas pasaules mūzikas klausītāju centieniem apkopot aizejošā gadu desmita labākos mūzikas ierakstus un katru dienu piedāvās nelielu ieskatu, TVNET Mūzika (J.Žildes personā) prāt, desmitgades top20 albumos. Sākot ar 20. un beidzot ar 1.vietu decembra beigās.

TVNET Desmitgades seko ...

Nr.14 At the Drive-In «Relationship of Command» (2000) (Grand Royal Records)

Atgriežamies 2000.gadā! Pie rokmūzikas debesīm ar trešo albumu sevi skaļi piesaka tā dēvētā posthārdkora apvienība no Elpaso, Teksasā - «At the Drive-In». Mūzikas prese ir sajūsmā un un jau gatavojas grupu pasludināt par jaunajiem rokmūzikas glābējiem, taču tad negaidīti grupa paziņo par savas darbības izbeigšanu. «At the Drive-In» dalībieki sadalās divās grupās - vieni sevi nodēvē par Sparta, otri - The Mars Volta.

At the Drive-In "Relationship of Command"
At the Drive-In "Relationship of Command" Foto: Publicitātes foto

Paldies Dievam, puiši tomēr paspēja kopīgi radīt vienu no šā gadu desmita spēcīgākajiem, enerģiskākajiem roka albumiem «Relationship of Command». Vēl šodien tas izklausās svaigs un jaudīgs un uz neskaitāmo vienādi skanošo posthārdkora grupu fona, kas apsēdušas MTV, ir rets un patiess mūzikas dimants.

Vienā no dziesmām dzirdama arī Igija Popa balss («Rolodex Propaganda»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu