TVNET Desmitgades albumi: Nr. 8 (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"TVNET Mūzika" pievienojas pasaules mūzikas klausītāju centieniem apkopot aizejošā gadu desmita labākos mūzikas ierakstus un katru dienu piedāvās nelielu ieskatu, TVNET Mūzika (J.Žildes personā) prāt, desmitgades top20 albumos. Sākot ar 20. un beidzot ar 1. vietu decembra beigās.

TVNET gadu desmita seko ...

Nr.8 The Flaming Lips "Yoshimi Battles The Pink Robots" (2002) (Warner Bros)

The Flaming Lips ir jau salīdzinoši pieredzējusi grupa. Tā dibināta 1983.gadā, vienā laikā ar "Red Hot Chili Peppers", "Run–D.M.C." un "Megadeth" galu galā. Tikai 1990.gadu otrajā pusē grupa sāka gūt plašāku ievērību, līdz 1999.gadā klajā laists viens no pagājušā gadu desmita šedevriem "The Soft Bulletin".

The Flaming Lips "Yoshimi Battles The Pink Robots"
The Flaming Lips "Yoshimi Battles The Pink Robots" Foto: Publicitātes foto

Daudzi mūzikas eksperti uzskata, ka sekojošais The Flaming Lips albums "Yoshimi Battles The Pink Robots" ir grupas augstākā radošā virsotne un viena no šā gadu desmita izcilākajām rokmūzikas pērlēm.

Arī šis albums kopš izdošanas turpina uzrādīt labus komerciālus panākumus un jau pārdots vairāk nekā 500 000 eksemplāru.

Kopā ar fantastiskajiem dzīvajiem koncertiem Veins Koins (Wayne Coyne) ar domubiedriem kļuvis par vienu no spilgtākajiem psihedēliskās pop/rokmūzikas karognesējiem.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu