TVNET gada albums: 7. vieta Lana Del Rey (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinām TVNET 2012. gada labāko albumu atskaiti. Pirmdienas 10. vietai (zviedru elektropop), otrdienas 9. (folkrokam) un vakardienas 8. pozīcijai (džezam) - seko viens no gada skaļākajiem popmūzikas ierakstiem.

Jā, jā, protams, Lana Del Reja (Lana Del Rey) nav nekāda dižā dziedātāja, koncertos viņas izpildījums reizēm ir, maigi sakot, nepārliecinošs, taču to ar uzviju kompensē ierakstītā mūzika, stils, harisma un attieksme.

Šogad izdoti daudzi gaumīgi popmūzikas ieraksti. Noteikti var minēt Dienvidlondonas jauno balsi Džesiju Veiru (Jessie Ware), starp citu, ļoti skaistu albumu izdevuši 1990.gadu popmūzikas intelektuāļi «Saint Etienne», arī hipsterpopa sirēna «Grimes» un Keša var lepoties ar vairākiem spilgtiem popmanifestiem.

Tomēr, ja jāizvēlas viens ieraksts, ko deleģēt top10, tad TVNET izvēlas Lanas Del Rejas oficiālo debijas albumu «Born to Die».

Par šo 26 gadus veco Ņujorkas (dzimusi Leikplesidā) dziedātāju pasaules tīmekļa blogeri, mūzikas prese sāka runāt, kad video vietnē «Youtube» arvien lielāku popularitāti sāka izpelnīties Lanas pašmontētais mūzikas video dziesmai «Video Games». Presē biežāk parādījās epiteti «gangster Nancy Sinatra» vai «femme fatale» un Lanai (īstajā vārdā Lizijai Grantai) tika paredzēta spoža nākotne.

Tā arī notika. Albums šogad pārdots 3 miljonos eksemplāru!

Foto: Publicitātes foto

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu