TVNET gada albums: 5.vieta Dr. John (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinām TVNET 2012. gada labāko albumu pārskatu. Līdz šim top10 iekļuvuši folka, indīroka, elektropopa, džeza, popmūzikas žanru ieraksti. Šodien tiem pievienojas labākais (piedodiet, «Alabama Shakes» un Džeka Vaita fani!) šā gada blūzroka paraugs - Ņūorleānas leģendas Dr. John albums «Locked Down».

Šo 71 gadu vecās blūza leģendas Dr. John (īstajā vārdā Malcolm John «Mac» Rebennack, Jr.) jauno studijas albumu «Locked Down» producējis viens no patlaban populārās amerikāņu blūzroka apvienības «The Black Keys» dalībniekiem Dens Auerbahs (Dan Auerbach) par to saņemot pāris «Grammy» nominācijas.

Albums kopā ar jauniem mūziķiem, kurus atlasījis Auerbahs, ierakstīts paša blūzmeņa Nešvilas «Easy Eye Sound» studijā.

Dr.John «Locked Down»
Dr.John «Locked Down» Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Dr. John savu karjeru sāka 1959.gadā un ir slavens ar to, ka, radot skaņdarbus, apvieno dažādus mūzikas žanrus, tostarp džezu, R&B un psihedēlisko roku. Tiek uzskatīts, ka no viņa mūzikas ietekmējies gan Ēriks Kleptons, gan Miks Džegers.

2011.gadā Dr. John uzņemts Rokenrola slavas zālē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu