Goran Gora izdevis pirmo singlu no topošā albuma - «Mosties» (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Dziesminieks Goran Gora pirms gaidāmā albuma ar Knuta Skujenieka vārdiem un Latvijas koncerttūres publicē pirmo singlu – tituldziesmu «Mosties».

Dziesmas ierakstā piedalījušies Goran Gora domubiedri Valters Sprūdžs un Mārtiņš Miļevskis. Dziesmas ieraksta un skaņas pēcapstrādes autors ir Krišjānis Geidāns. To iespējams noklausīties gan interneta vietnē «soundcloud.com», gan «youtube.com».

Dziesma «Mosties» ir tituldziesma arī Goran Gora septembra koncerttūrei, kas izskanēs deviņās Latvijas pilsētās. 4.septembrī Goran Gora uzstāsies Valmieras Drāmas teātrī, 7.septembrī - Rēzeknes koncertzālē «Gors», 11.septembrī - Liepājas Olimpiskā centra «Rožu zālē», 12.septembrī - Salaspils Kultūras namā «Enerģētiķis», 18.septembrī - Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis», 19.septembrī - Lielvārdes Kultūras centrā, 21.septembrī - Cēsu «Vidzemes koncertzālē», 26.septembrī - Kuldīgas Kultūras centrā, bet 2.oktobrī - Rīgā, mūzikas namā «Daile».

Koncertu biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» un koncertzāļu kasēs.

Jau ziņots, ka dziesminieks Goran Gora jeb Jānis Holšteins-Upmanis pēc trīs gadu pārtraukuma atgriezies Latvijas mūzikas dzīvē ar savu pirmo albumu latviešu valodā, kam sekos mūziķa pirmā Latvijas koncerttūre.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu