Avi Buffalo "Avi Buffalo" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Viena no jaunajām grupām, kas šogad spējusi patiesi iepriecināt.

Avi Buffalo "Avi Buffalo"

(Sub Pop)

10/12

20 gadus vecie puiši un meitenes no Longbīčas šogad izdevuši jauku un sirsnīgu debijas albumu, kurā iekļautas gan dziesmas, kas krājušās grupas dalībnieku (kā vēlāk noskaidrosim - viena dalībnieka) galvās divus, trīs gadus, gan tādas, kas tapušas tikai dažus mēnešus pirms albuma ieraksta.

Varbūt sākotnēji var šķist, ka Avi Buffalo ir tikai kārtējā tvīpopa, indīpopa vai tml. raksturojama grupiņa no plašās Amerikas, taču atliek nedaudz ieklausīties, lai saprastu, ka Avi Buffalo dziesmu sacerēšanā ir solīti priekšā saviem laikabiedriem. Nezinu, vai šogad vēl dzirdēsim daudz tik lielisku dziesmu kā "What's In It For" (skat. audio un video). Noskaņas un sajūtas ziņā skaņdarbs droši liekams blakus klasiskajam The Shins "New Slang" (2001. gads).

Galvenais labo dziesmu sacerēšanas vaininieks ir Prinsa auguma puisis, izbijis skeiteris ar iesauku Avi Bafalo (Avi Buffalo) jeb īstajā vārdā Avigdor Zahner-Isenberg. Tieši viņš ir galvenais grupas dzinējspēks, kurš uzaudzis ar Saimona un Garfunkela, Nīla Janga un Wilco mūziku.

Avi Buffalo "Avi Buffalo"
Avi Buffalo "Avi Buffalo" Foto: Publicitātes foto

Drīz vidusskolas gaiteņos Avi iepazinies arī ar pārējiem grupas dalībniekiem, jaunos censoņus pamanīja skaņu inženieris Ārons Embrijs (Aaron Embry), kurš savulaik muzicējis kopā ar Eliotu Smitu (Elliott Smith) un Emilū Harisu (Emmylou Harris), un uzaicināja Avi un Co notestēt viņa jaunizveidoto mājas skaņu studiju.

It's about growing up,

(Albums ir par to, kā mēs kļūstam pieauguši) video vietnē "Youtube" ievietotajā studijas video plates saturisko pusi komentē Avi.

Ja esat The Shins, Danielson, Built To Spill cienītājs - Avi Buffalo ir tieši tas, kas vajadzīgs.

Avi Buffalo:

Avi Zahner-Isenberg – ģit., vokāls
Rebecca Coleman – taustiņi, vokāls
Arin Fazio - bass
Sheridan Riley – bungas

Izdošanas datums - 26.04.2010.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu