TVNET 2014. gada albums: 6. vieta - David Crosby «Croz»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tradicionālais TVNET Mūzika top10 veidots, gan ņemot vērā pasaules mūzikas kritiķu vērtējumus (tas piedod zināmu objektivitāti), gan manis paša subjektīvo skatījumu. Katru dienu līdz pat 31. decembrim publicēsim vienu no gada desmit labākajiem mūzikas albumiem. Šodien turpinām ar 6. vietu.

David Crosby «Croz»

(Blue Castle Records)

10/12

Losandželosas hipijs, leģendāro grupu «The Byrds» un «Crosby, Stills & Nash» dalībnieks Deivids Krosbijs savos 72 gados demonstrē, ka vecums tiešām nav šķērslis. «Es vēlējos sevi izaicināt. Vīri manā vecumā parasti izdod, ja vispār uz to saņemas, labākajā gadījumā kavermūzikas albumus. Manā gadījumā tas nebūtu nekas jēdzīgs. Varbūt tiktu pārdotas kādas deviņpadsmit plates.»

David Crosby «Croz»
David Crosby «Croz» Foto: Publicitātes foto

Jaunais albums «Croz» ir pirmais Krosbija soloieraksts kopš 1993. gada albuma «Thousand Roads», un tajā vecais meistars apliecina, ka vēl joprojām ir lieliskā formā, atgādinot jaunās paaudzes mūziķiem, tādiem kā «Fleet Foxes», ka neviens šajā žanrā viņu vēl nav pārspējis.

Kā viesmūziķi ierakstā piedalās Marks Noflers (Mark Knopfler) un Vintons Marsaliss (Wynton Marsalis).

Dziesmas tapušas kopā ar Krosbija dēlu Džeimsu Reimondu (James Raymond), ar kuru mūziķis atjaunojis kontaktu deviņdesmito gadu beigās.

Izdošanas datums: 28.01.2014.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu