Džeza dienās LSO koncertēs ar Raimondu Paulu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Aigars Prūsis

15.aprīlī plkst. 18 Liepājas Latviešu biedrības namā Liepājas Džeza dienu ietvaros notiks Liepājas Simfoniskā orķestra un maestro Raimonda Paula koncerts «Dziesmas bez vārdiem», informē LSO pārstāve Iveta Vēvere.

Džeza dienu koncertā publikai būs iespēja dzirdēt Raimonda Paula jaunāko instrumentālo programmu «Dziesmas bez vārdiem». Koncertā piedalīsies arī maestro ilggadējie skatuves partneri, džeza mūziķi – kontrabasists Andris Grunte un sitaminstrumentālists Māris Briežkalns. Skanējumu ir aicinātas papildināt arī vokālā trio «Limonāde» dziedātājas – Kristīne Tkačuka, Ieva Katkovska un Iluta Valtere.

«Līdzīgs koncerts nesen izskanēja Rīgā, bet jāatzīst, ka šis būs daudz iespaidīgāks, jo šoreiz skanējumu papildinās simfoniskais orķestris,» uzskata Liepājas Simfoniskā orķestra projektu vadītāja Rinalda Meķe. «Un man ir patiess prieks, ka šī nu būs tā reize, kad Raimonds Pauls varēs viennozīmīgi izpausties kā solists un komponists, jo parasti Paula koncertos piedalās arī citi solisti. Šeit viņš būs vienīgais!»

Īpaši šim koncertam Paula dziesmu aranžijas ir veidojis Jēkabs Ozoliņš, kurš pats šajā koncertā stāsies pie Liepājas Simfoniskā orķestra diriģenta pults.

Koncerta programmā skanēs gan zināmas, gan retāk dzirdētas, gan arī nedzirdētas Paula melodijas no teātra izrādēm un kinofilmām. «Lietus lāses» no koncertizrādes «Tas ir laiks», melodija no kinofilmas «235 miljoni seju», «Ave sol» ir tikai dažas no melodijām, kuras būs dzirdamas Džeza dienu koncertā. «Tās ir melodijas, ko Raimonds Pauls ir sacerējis visas savas radošās darbības laikā – dažādos stilos, kontrastējošas savā noskaņā,» par gaidāmo koncertu stāsta Jēkabs Ozoliņš.

Informāciju par šo un citiem Liepājas Simfoniskā orķestra koncertiem meklējiet orķestra mājas lapā www.lso.lv

Biļetes uz koncertu «Dziesmas bez vārdiem» var iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu