«Rīgas ritmi» sāk biļešu iepriekšpārdošanu uz vasaras koncertiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Mūzikas festivāls «Rīgas ritmi» sācis biļešu iepriekšpārdošanu uz šovasar Rīgas Kongresu namā gaidāmajiem koncertiem, informē festivāla preses sekretāre Lelde Zaķe. «Biļešu servisa» kasēs un internetā «www.bilesuserviss.lv» nopērkamas biļetes uz koncertiem, kas Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē notiks no 5. līdz 7. jūlijam.

Trīs vakarus pēc kārtas festivāls klausītājiem ar nelielu starplaiku piedāvās divu mākslinieku uzstāšanās. Iegādājoties vienu biļeti, klausītājs varēs apmeklēt abu mākslinieku koncertus.

www.rigasritmi.lv

5.jūlijā Rīgas Kongresu namā uzstāsies trombonists Nils Vograms ar «Nils Wogram Nostalgia trio», bet koncerta otrajā daļā būs iespēja baudīt ekstravaganto japāņu pianisti Hiromi.

Savukārt 6.jūlijā Rīgā koncertēs «Antonio Ciacca Quintet» ar programmu «Italian American Songbook» un mūsdienu modernā urban tango grupa «Astillero», bet 7.jūlijā Rīgas Kongresu namā muzicēs amerikāņu basģitārists Viktors Beilijs kopā ar Kārļa Vanaga vadīto «City Jazz Big Band» programmā «Joe Zawinul & Jaco Pastorius Tribute» un spāņu dīva Buika.

Festivāls «Rīgas ritmi» arī šogad klausītājiem piedāvā iegādāties biļeti uz visu sešu mākslinieku koncertiem, ietaupot 50% no biļešu vērtības.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu