Šonedēļ divi etnodžeza dziedātājas Mairas Andrades koncerti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.mayra-andrade.com/

Pirmo reizi Latvijā šoneēļ ar diviem koncertiem uzstāsies etnodžeza dīva Maira Andrade (Mayra Andrade) no Kaboverdes. Šodien, 4.februārī plkst. 19 koncerts Lielajā ģildē, savukārt 5. februārī - Rēzeknē Latgales vēstniecībā «Gors».

Dziedātājas dziļā un poētiskā balss, kas ir atšķirīga no citām, pirms dažiem gadiem tika aprakstīta kā «citāda Kaboverde» – Sezārijas Evoras atbalss, taču atbrīvota no likteņa savijumiem un tradīciju sūbējuma. Jaunais albums «Lovely Difficult», kas drīz nonāks veikalu plauktos, ir šīs 28 gadus vecās dziedātājas ceturtais studijas veikums, kurā viņa skaidri liek saprast, ka dziedātājas dzīve un mērķi nav tik vienkārši, kā tas varētu likties.

Mairas izpildītā popmūzika aptver daudzus pasaules žanrus, no rietumu romantisma līdz dienvidu jutekliskumam un Āfrikas nacionālajam regejam. Tā ir aktuāla, tropiska, ceļojoša mūzika.

Foto: http://www.mayra-andrade.com/

Biļetes uz Rīgas koncertu nopērkamas Biļešu servisa kasēs, bet uz Rēzeknes koncertu - Biļešu paradīzes kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu