Ekskluzīvi! Skaties tiešraidi no Saulkrastu džeza festivāla (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Saulkrastos, kompleksā «Minhauzena unda» šovakar XVII starptautiskā Saulkrastu džeza festivāla «Saulkrasti Jazz 2014» ietvaros uzstāsies džeza pasniedzēji. TVNET ekskluzīvi piedāvā skatīties video tiešraidi šovakar plkst. 19.15 - 23.00.

Ceturtdienas koncertā uzstāsies džeza pasniedzēji. Tradicionāli tie būs festivāla meistarklašu pasniedzēji, šogad — vācu perkusionista Matiasa Filipsena (Matthias Philipzen) ansamblis Blue Circle kopā ar Kongo dzimušo vokālisti Majembi Malajiku (Mayembe Malayika), taču arī pārējais koncerts būs veltīts džeza meistariem un vecmeistariem, pateicoties kuriem Latvijā jau desmit gadus džeza mūziku ir iespējams apgūt, mācoties profesionālās programmās. Latvijas džeza izglītības jubilejas koncertā uzstāsies ģitārista Andreja Jevsjukova kvartets un arī džeza pasniedzēji kopā ar Mirage Jazz Orchestra.

Festivālā no 21. līdz 26. jūlijam uzstāsies izcili džeza mūziķi no 15 pasaules valstīm. Paralēli notiek arī džeza meistarklases.

Tiešraidi nodrošina Sportacentrs.com.

Sestdien skaties tiešraidi no Siguldas Blūza svētkiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu