«Saulkrasti Jazz 2014»: Hansa Anteheda ansamblis ar Jolantu Gulbi un latviešu mūziķi (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Saulkrastos, kompleksā «Minhauzena unda», šovakar plkst.19 notiks XVII starptautiskā Saulkrastu džeza festivāla «Saulkrasti Jazz 2014» koncerts, kurā ar pazīstamu latviešu melodiju interpretācijām programmā «Latvian Sentiments» uzstāsies zviedru pianista un aranžētāja Hansa Anteheda ansamblis un Jolanta Gulbe.

Koncertā būs dzirdami arī pašmāju instrumentālais trio "3Stick" un "Coolmans Report". Vakara noslēgumam īpašu priekšnesumu sagatavojusi deju studija "Teixma Jazz Dance", informēja festivāla pārstāvis Māris Jonovs.

Trio "3Stick" sastāvā ir saksofonists Dāvis Jurka, komponists Toms Poišs un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds, savukārt "Coolmans Report - vokālists un ģitārists Rihards Kolmanis, saksofonists Nauris Kolmanis, basiste Sintija Grigorjeva, taustiņinstrumentālists Elvis Artūrs Lintiņš un bundzinieks Pēteris Žīle.

Pēc koncerta paredzēts kopīgs "Jam session", savukārt pirms tā - plkst.15 Saulkrastos, Saules laukumā, notiks arī festivāla bezmaksas koncerts.

Jau ziņots, ka Saulkrastos, kompleksā "Minhauzena unda", no 21. līdz 26.jūlijam notiks XVII starptautiskais Saulkrastu džeza festivāls "Saulkrasti Jazz 2014", kurā uzstāsies izcili džeza mūziķi no 15 pasaules valstīm. Paralēli notiek arī džeza meistarklases.

    Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu