Cēsīs terasē «Zaļa Zāle» uzstāsies César Latorre džeza trio (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6. septembrī kultūras terasē «Zaļa Zāle» ar vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies spāņu džeza pianists César Latorre ar grupu «César Latorre Trio».

«César Latorre Trio» izveidojies Amsterdamā 2005. gadā, kopā sanākot Cesar Latorre (pianists, komponists - Spānija), Petros Klampanis (kontrabass - Grieķija) un latviešu bundziniekam Artim Orubam. Ansamblis ir uzstājies Polijā, Vācijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Spānijā un Holandē. Trio tika apbalvots YPF jazz konkursā Amsterdamā 2008. gadā, kuru vērtēja tādi džeza meistari kā Enrico Pieranunzi, John Taylor, Bobo Stenson. Trio arī ir piedalījies tādos konkursos kā «Jazz Na Odra» Polijā, un «Audiciones 08» Spānijā.

Performances brīvība, modernais romantisms, intimitāte, dinamika, lieliska ansambļa saspēle un skaņa, robusta roka attieksme, eksperiments un pāri tam visam džeza improvizācija, kas vieno visu šajā trio.

Uzstāšanās kultūras terasē «Zaļa Zāle» būs vienīgais grupas koncerts Latvijā.

Biļetes iepriekšpārdošanā ir nopērkamas internetā šeit:

Kā arī kafejnīcā KAFĒRĪGA Cēsīs, Rīgas ielā 27. Šobrīd biļešu cena ir 7 eiro, bet pasākuma dienā tās kļūs dārgākas.

Vietu skaits stingri ierobežots. Pensionāriem un bērniem ieeja brīva.

Koncerta sākums plkst. 20. Ieeja no plkst. 19.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu