Foto: «De-Phazz» Lieldienās sniedz divus koncertus Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valdis Krūmiņš

5. aprīlī Rīgā un 7. aprīlī Ventspilī vācu grupa «De-Phazz» koncertēja, noslēdzot savu turneju «Private» ar koncertiem Baltijas valstīs. Turnejas Baltijas posmu nodrošināja koncertaģentūra «Best of Music». «De-Phazz» Latvijā koncertējusi vairākkārt, taču šī bija pirmā turneja, kuras laikā grupa Latvijā sniedz divas uzstāšanās. Ar otro koncertu «De-Phazz» atgriezās Latvijā pēc uzstāšanās Tallinā, savukārt turneju noslēdza ar šovu Viļņā.

«De-Phazz» savas turnejas «Private» ietvaros sniedz citādus koncertus. Pretstatā grupai ierastajiem ar elektronikas efektiem un vizualizācijām piesātinātiem šoviem, grupa šoreiz izvēlējās klasisku džeza grupas aprīkojumu un skatuves uzbūvi, tomēr arī šajos koncertos neatteicās no gaismu šova un mūsdienu iekārtu efektiem.

Tiesa, pirms Ventspils koncerta presē izskanēja informācija, ka grupa, iespējams, vēl pirms pašas uzstāšanās nebija saņēmusi honorāru, taču rezultātā koncerts Ventspilī notika. Kā stāsta aculiecinieki, koncertu vērojuši vien daži simti interesentu.

Pirms koncerta Ventspilī «De-Phazz» protestē nenokārtoto finansiālo saistību dēļ

Koncerta rīkotāji noliedz, ka grupai bijušas pretenzijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu