Jolanta Gulbe-Paškeviča izdod albumu piecās valodās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča sadarbībā ar pazīstamiem vietējiem un ārzemju mūziķiem piecās pasaules valodās iedzied albumu «Fly Love». Dziesmu aranžijas veidotas latīņu mūzikas un afroamerikāņu džeza tradīcijās. Šī programma ir Jolantas būtības atspoguļojums mūzikā un ved klausītāju muzikālā ceļojumā dažādu tautu kultūru pasaulē.

Materiāls tapis, turpinot albumā «Chove Chuva» iesāktās tradīcijas pasaules mūzikas interpretēšanā, radot dvēselisku mūzikas izpildījumu. Jaunā programma sastāv no dažādu autoru dziesmām. Lielākā daļa no tām ir sarakstītas 60., 70. gados. Tās ir gan Antonoi Carlos Jobim kompozīcijas, gan filmu tituldziesmas, gan igauņu komponista Toomas Rull orģinālkompozīcijas, kur vienai no dziesmām ar nosaukumu «Akvarelis» tekstu latviešu valodā ir uzrakstījusi pati Jolanta.

Albumā dzirdama arī tāda populāra dziesma kā «Always On My Mind», kuru savulaik ir izpildījis arī Elviss Preslijs. «Fly Love» ir iedziedāts piecās valodās: angļu, portugāļu, itāļu, spāņu un latviešu.

Šajā projektā ir apvienojušies seši mūziķi: puertorikāņu izcelsmes ģitārists Neff Irizarry II, amerikāņu basģitārists un dziedātājs James Werts, kuru būs iespējams dzirdēt arī dziedam tiltuldziesmā «Fly Love», igauņu bundzinieks, komponists Toomas Rull, saksofonists Deniss Paškevičs, džeza pianists Madars Kalniņš un džeza dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča.

Albumam sekos koncertturneja vairākās Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu