Buge Veseltofts «Rīgas Ritmos» prezentēs jaunākā albuma programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Norvēģu taustiņinstrumentālists un komponists Buge Veseltofts (Bugge Wesseltoft) koncertā Rīgā 2. jūlijā prezentēs sava jaunākā albuma «Bugge & Friends» programmu, pavēstīja festivāla «Rīgas Ritmi» reklāmas projektu vadītāja Lelde Zaķe. Veseltofts festivālā uzstāsies kā projekta «Bugge 'N' Friends» dalībnieks. Tā ir daudznacionāla mūziķu apvienība, kuras pirmoreiz kopā uzstājās 2011. gadā un kuras mūziķus vieno plūstošs melodiskums, maigas ritma sekcijas, elektroniski bīti un sevī ievelkošas kompozīcijas.

«Bugge 'N' Friends» muzicē arī franču trompetists Ēriks Trufā (Erik Truffaz), turku saksofonists Ilhans Ersahins (Ilhan Ersahin), amerikāņu producents Hoakins «Džo» Klasēls (Joaquin «Joe» Claussell), kā arī divi norvēģi – basists Māriuss Reksjē (Marius Reksjø) un bundzinieks Andrēass Bī (Andreas Bye).

Foto: Publicitātes foto

Nupat iznākušā albuma ierakstā piedalījās vēl vairāki norvēģu mūziķi – perkusionists Ēriks Holms (Erik Holm), džeza vokālists Tōruns Ēriksens (Torun Eriksen) un elektrodžeza grupas «Beady Belle» vokāliste Beāte Leha (Beate Lech). Albums ierakstīts Veseltofta studijā «Bugges Room» Oslo un «Nublu» studijā Ņujorkā, kā producentam darbojoties projekta dalībniekam Klasēlam. Albumu izdevusi ierakstu Veseltofta izdevniecība «Jazzland Recordings».

Biļetes uz koncertu Rīgas Kongresu namā nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu