Sākusies pieteikšanās džezmeņu Osbija un Sančesa meistarklasēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākusies pieteikšanās saksofonista Grega Osbija un bundzinieka Antonio Sančesa meistarklasēm.

4. novembrī meistarklasi pasniegs amerikāņu saksofonists Gregs Osbijs (Greg Osby). Meistarīgais mūziķis tiek dēvēts par vienu no savas paaudzes inovatīvākajiem džeza saksofonistiem. Gregs Osbijs ir atstājis neizdzēšamu iespaidu mūsdienu džeza mūzikā gan kā solomākslinieks, gan kā dažādu sastāvu un sadarbību dalībnieks. Aizrautīgā mūziķa ierakstus un dzīvos koncertizpildījumus atzinīgi novērtējuši mūzikas kritiķi un klausītāji.

2. decembrī – bundzinieka Antonio Sančesa (Antonio Sanchez) meistarklase. Četrkārtējo Grammy balvas ieguvēju Antonio Sančesu mūzikas kritiķi dēvē par vienu no ievērojamākajiem savas paaudzes bundziniekiem un komponistiem. Piedalījies vairāk nekā simts albumu ierakstos un sadarbojies ar džeza leģendām Chick Corea, Michael Brecker, Charlie Haden, Gary Burton! Antonio ir mūzikas autors godalgotajai filmai «Birdman» – oriģinālā, intensīvā un sarežģītā mūzika ir viņa komponēta un iespēlēta.

Pieteikšanās meistarklasēm un informācija, rakstot uz workshop@rigasritmi.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu