Rīgā koncertēs «Ornig-Rudzinskis Quartet»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. martā Rīgā, mūzikas un teātra restorānā «Happy Days & Nights» (Rīgā, Martas ielā 10) plkst. 20 koncertēs «Ornig-Rudzinskis Quartet», kuru veido starptautisks sastāvs – džeza mūziķi no Latvijas, Austrijas un Nīderlandes.

«Ornig-Rudzinskis Quartet» atskaņo Gerharda Orniga (Gerhard Ornig) un saksofonista Toma Rudzinska oriģinālskaņdarbus. Šā kvarteta vienojošā valoda ir džeza mūzika, kas ļauj mūziķiem improvizēt un katru koncertu veidot kā unikālu, emocionāli un enerģētiski piesātinātu performanci, jo katrs koncerts ir kā jauns stāsts.

Gerhards Ornigs ir viens no labākajiem jaunās paaudzes trompetistiem un komponistiem Eiropā. Ieguvis maģistra grādu Amsterdamas konservatorijā, kā arī mācījies vienā no labākajām džeza augstskolām pasaulē, Manhattan School of Music Ņujorkā. Pets Klīvers (Pat Cleaver) ir basģitārists un komponists, ieguvis maģistra grādu Amsterdamas konservatorijā, šobrīd ir viens no Nīderlandes vispieprasītākajiem basģitāristiem, kas aktīvi darbojas neskaitāmos sastāvos. Spēlējis Toma Rudzinska kvartetā un piedalījies albuma ABRA ierakstā.

Savukārt bundzinieks Andris Buiķis ir šobrīd aktīvs dažādu sastāvu dalībnieks Latvijā.

Biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu